- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Tévedés. Nem azért nem megyek a grillpartikra, mert nem akarok, hanem mert nem hívnak. Szerintem félnek. Jól teszik. Bár az is lehet, hogy a lányaikat féltik, amit ugyan kevésbé tesznek jól, de inkább t?lem féljenek, mint mondjuk a rovarszellemekt?l."
-"Id?nként ki szoktunk mozdulni, csak a mostani alkalmakat fölemésztette ez a nyavalyás teszt. Ha mindketten dolgozunk, akkor kicsit nehéz kimozdulni. Mondjuk most már ideje lenne, ugyanis egy ideje nem néztem körül az otthoni uránbányáimban. Miel?tt rákérdezel, sikerült kinyittatnom ?ket, föltéve, hogy mindent kiszedünk onnan és azt is föltakarítjuk, amit a Második Világháborúban Hitler, majd utána a szovjetek ott hagytak. Ha a japánok a saját higanyukat gazdaságosan vissza tudták szedni több száz éve a Minamata terület környékén, akkor miért pont most ne lehetne megcsinálni modern nanotechnikával? Na most a múltkor is körülnéztem és mit találtam? Egy szép nagy cirkonkristályt. Imádom a kristályokat, f?leg ha természetesek." nyújt át a professzor egy citromsárga áttetsz? kristályt, ami úgy néz ki, mintha két piramist illesztettek volna össze a talpánál.
-"Na mindegy, elkalandoztam... A partitokra viszont nem akarok elmenni. Nem miattad, de egy tanár már ott lesz. Ha én is megjelenek, akkor az a szolid valami ami lesz is jéggé fog fagyni. Ugye már a házvezet?nek is villantani kell, de egy másikénak és akkor még ki tudja mikor jön a többi...AZ is elég lesz, hogy a te jelenléted meg fogja ölni az egészet, nem hiányzik az enyém is, ami az egész PR értékét is elvinné. Nem akartok a Faustusnak villantani, nem is akarom, hogy bárki azt higgye. A meghívást viszont köszönöm."
-"A probléma ha jól tudom ott kezd?dik, hogy az embernek nem alapvet? képessége a gépekkel való ilyen szint? kommunikáció. Aki szerint ez alapvet? azt úgy hívják otaku. Bizonyos otakuk ráadásul nem is veszítik el a képességeiket. Persze nekik is kell beültetés, de ha az ? irányukba el lehetne indulni, akkor talán eljuthatnánk oda, hogy az ember elfogadja, hogy a saját maga alkotta struktúráknak az ? nyelvükön parancsokat adjon és elfogadja, hogy az a valami teljesen része. Valahogy úgy, mint a delta kibertechnikánál, de ezt a témát tényleg csak karcolgattam. Ha jól tudom err?l inkább a ti Azumitokkal kellene beszélned, meg a kedves családjával. Err?l jut eszembe, hogy jó volna, ha odafigyelnél Lexire. Én a riválisa vagyok, legalábbis azt hiszi, te viszont nem. Na most egy ideje elkezdett a léleknyúzással foglalkozni. Bizonyos dolgokat, kötéseket, egyebeket lehetséges az emberek lelkébe égetni. Ezek azok az eskük, amiket nem lehet megszegni büntetlenül, mert az egészet az ember lelkére faragták rá. Viszont a teljes lelked nem kell, nem igaz? Tehát bizonyos dolgokat le lehet fejteni, de csak egy darabbal együtt. Így ki lehet szabadulni akár a Spirit Pact-b?l is. A szellemek nem teszik ezt, mert ez teljesen ellentétes velük, de egyes elvetemültek közöttünk képesek ilyesmire. Egy pár érzelem, egy kevés az egyéniségedb?l, pár emlék és kész. Viszont nem leszel ugyanaz aki voltál. Nem tudom, hogy neki mire kellettek ezek a technikák, miért kereste ?ket, de nem szeretném, ha nálam kopogtatna egy dühös totem. Szerintem az se volna jó, ha nálatok."
~~~
-"Rendben, de ennek ellenére nem szeretném ha valami belekotorászna a fejembe éls ennek a lehet?ségét sem szeretném megteremteni. Azt nem várhatom el, hogy a kezem be adják a biztonsági kulcsokat. Egyszer? dolgozó vagyok itt és semmi egyéb és nem is értek annyira a dolgokhoz, hogy ne tudnák elvenni t?lem, a belekotorászás lehet?ségét viszont mindenképpen szeretném minimalizálni." válaszol Amy jól láthatóan inkább kötelességtudatból és azért mert a f?nök barátaival nem akar rosszban lenni.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Rendben. Bár tudod az sem mindegy, hogy a party mit is akar reprezentálni, kiket keresünk. Tudod, az MIT&T nagy egyetem. És minden évben jön egy csomó olyan hallgató, aki szerint az egyetem javarészt a kutatásról szól. Arról, hogy a közös kutatással is fejl?dnek. De a tanár nem els?sorban félelmetes hatalom a katedra mögött, hanem a kutatás tapasztalt vezet?je. Vezet?, de partner. Van ház a poz?r sátánistáknak. A folyton bulizó leszbicicáknak. De pont azoknak nem maradt hely, akik azt keresik amire egy ilyen egyetem igazán jó. Akik a közös kutatásban fejl?dni szeretnének, akik a tanári kart partnernek tekintenék. És akik diákok, de ha meghívod ?ket a Keisinger család nemesi báljára elmennek, mert a prof is partner, el?re akarna lépni. Persze, vannak köztük sportolók nagy álmokkal. Pszichadosok. Profilozók. Nyomozók. SWATos mágusok, és ki tudja mennyi minden. De a legjobbak, akik nem csak végig akarják seggelni az órát, hanem alig várják, hogy az egyetemi tanulás gerincét képez? kutatásban mikor vehetnek részt. Akár a te csapatodban, akár az enyémben. Engem nem a burzsuj poz?rök érdekelnek, hanem ez az elit.
- És ennek az elitnek akarom azt mondani, ha a házba elhívtok egy professzort, mert a közös kutatásban elért mérföldkövet akarod megünnepelni akár grillpartival, akár nemesi bállal, akkor is ott tudunk lenni melletted. Vannak felettesek. Ahogy a seregben is van tiszt és van a kopasz. De ett?l még csapat vagyunk.
- A második háborúban akadt egy német tábornok. Harckocsizó volt. Azért volt különleges, mert közvetlenebb is volt az embereivel, részt is vett a harcokban, példával vezetett. Vezet? volt, és nem az elérhetetlen hatalom. Felettes volt, de elérhet?. Egy jó professzor is sokszor vezeti a diák tanulását, és nem csak leadja az órát. És sok közös kutatás, közös projekt lehet. Amihez elérhet?ek maradhatunk. Mert ez az egész lényege. Még akkor is, ha a küls?ségek mögé bújó, csak a megkövetelt és nem a kivívott tiszteletb?l él? taláros faszoknak ez nem tetszik és tartanak is t?lünk.
- Lehet, hogy az Íziszbe már nem fér? leszbihordákat elriasztja, ha te sokat vagy a környékünkön. Viszont azt aki úgy gondolja, hogy azért is jön az egyetemre, mert itt tanárként közös kutatásokat vezetsz, és veled kutatna, ha azt látja itt bizony veled is meg lehet inni egy jó pofa német sört, az már hozná is a két korsót. És [i:13im2dwu]elvárom [/i:13im2dwu]azt, hogy aki a házban mágiával akar foglalkozni, az ha kell fölé vezet?, van kutatása, tényleg tanulni akar, merjen odamenni hozzád. És inkább tiszteljék a Kathy ügyben is kicsit unorthodox Keisinger-t akinél az egyetem kutatásról szól, és kivívja a tiszteletet, mint egy taláros semmittev?t, aki a kollégáitól is fél, és csak a talárjának követeli meg a tiszteletet. Ha pedig ezért is el?kerülhetsz professzorként, és a bulin is szívesen fogunk látni, akkor aki erre vev? azt az sem riasztja el, ha a mostani bulikon ott vagy. Ha pedig mégis, akkor mégsem olyan jó.
~~~~~~
- Nem is azt mondtam, hogy szeretni kell az ilyesmit. De azt igen, hogy amikor te nem szereted az er?szakos halált, az önvédelemre neked is meg kell, hogy legyenek sajnos a módszereid. Manipuláció, illúzió, mások elméjébe való belekotorászás. A m?vészeted is az elmékkel játszik. Ezt érted, és amikor egy buli vagy egy tökéletes rendszer lényegét adó illúzió kedvéért mindent beleadsz, akkor is az emberek lelkéhez, gondolataihoz, fejéhez nyúlsz. Az egyszer?, célszer? sugallatok is adottak. És itt is lehet arányosnak lenni, nem csak a veszéllyel, de az adott helyzethez szükséges er? mértékével is. Azt pedig nem nagyon hiszem, hogy a rendszert igyekeznél [i:13im2dwu]feltörni[/i:13im2dwu], és ezen felül olyan területre menni, ami egyértelm?en tiltott, és egyértelm?en ott van rajta a figyelmeztetés, hogy korlátozott hozzáférés? katonai terület, halálos er? használata engedélyezett. Majd egy utalás a dekások erre alkalmas segédprogramjaira. Aki ezek után még valami láthatóan érzékeny adatot piszkál meg, vagy láthatóan gusztustalan dolgot csinál a fenyegetés ellenére az ne csodálkozzon.
- Azt meg tudod, aki él az lehet?séget ad arra, hogy akár csak pár kíváncsi diák is varázslattal belepiszkáljon az elméjébe. Vagy éppen b?nöz?k. Vagy éppen bárki más. Szóval nem ez a legnagyobb veszély. De te óvatos vagy. Viszont azt látod én is óvatos vagyok. Gina is óvatos. Aika is óvatos. De mi lehet az a helyzet ami a sereget is, és egy ilyen szabad szellemet is ennyire óvatosságra késztet? De jobbat kérdezek. Ha a hangulat és a háttérzaj kezelése fontos, és elmondjuk azért is, mert sok helyzetben a mágia er?sségével, a háttérzaj irányával lehet veszélyek ellen védekezni, akkor mi van Bostonban? És ha valami van... És nem csak annyi amit az Inside View már megírt, akkor kedves Amy, nem biztonságosabb [i:13im2dwu]együtt óvatosnak lenni?[/i:13im2dwu]
- És igen. Az egyik amir?l tudsz az Boston és Salem mágikus múltja. Érzékeny vagy, és pontosan tudod minden árnyékban a veszélyt. És hidd el, van mit látni. De szerintem ezt tudod is. A másik amit tudsz az MIT&T, és azt is, hogy hányan csinálnak poénból dolgokat. A harmadik a Brainlock story. Azaz sokan nyúlkálhatnak az agyad felé is. Onnantól, hogy Aika csapatába tartozol, azok a védm?vek amik a teljes csapatot védik [i:13im2dwu]téged is védenek.[/i:13im2dwu] És hidd el, sok esetben jobb az, hogy ott vannak a védm?vek, és ezek [i:13im2dwu]jó oldalán vagy.[/i:13im2dwu] És nem csak azért, mert a védm?vek nem rád vadásznak. Nem csak azért, mert objektíve azt láthatod, hogy a rád pályázó veszélyek egy részét id?vel leszedik. Hanem azért, mert [i:13im2dwu]pocsék[/i:13im2dwu] dolog a sok veszély miatt rettegni. Jó érzés tudni, van aki megvéd, és van akinek erre eszközei is vannak, tapasztalata is van. Mert így a félelmed nem táplálja az ágyad alatti árnyakban rejt?z? szörnyeket.
- Igen. Ragadozó vagyok. És hatékony. Igen, szellem létemre, ha puskát fogok az a legjobb 1 MOA alatti pontosságot tudó nagykaliber? puska. Igen, a l?szerre rá van írva, hogy API. De elég azt tudni, hogy a védelmet úgy terveztem meg, hogyha ellenetek fordítják, akkor se legyen bajotok maximum sörözzünk egyet. Ha viszont nagy baj van akkor megvédjen benneteket. Van adatjacked. Sokszor leszel sokféle rendszerben, és ha nekem is van pszichotropikus hatású segédprogramom másnak is lehet. Kimész az utcára bárki varázsolhat rád. Messzir?l egy optikai távcs?vel is. Nem tudom megígérni, hogy mindenhol biztonságban leszel. De azt igen, hogy mindent megteszünk azért, hogy a házban biztonságban légy.
- Sokan kérdezik azt, hogy mi fogja összekötni a házat, miben lesz különleges. Aika is, Gina is beszélt arról, hogy mennyire jók vagytok mégis hogyan lehet egymást segíteni. Én azt mondom meg inkább szerintem milyen érzés lehet majd a ház. A biztonságot lehet érezni. Az er?re épül? biztonságost. Olyan er?re épül? biztonságot, ami a legjobbak egy összetartó csapatából ered. És ha ilyenek a jegek a rendszerben akkor tudhatod, a legjobbak vigyáznak rád. Ezért is fontos az, hogy a jég brutális legyen, de egy egyszer? parancsvarázsnál ami csak olyat kér amit magadtól is megtennél ne legyen számodra veszélyesebb. Van más ötleted mivel lehet ezt elérni?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Akkor ez valami olyasmi lesz, mint egy céges összejövetel a maga diplomáciai aknamez?jével. Ha gondolod elmehetek reprezentatív célokból. Legalább tudom, hogy ne szórakozásra készüljek. A fene essen bele. Most hogy kimaradt a nyár még mindig kísért a szelleme és nem hagy nyugodni. Van egy olyan érzésem, hogy NAGYON hosszú lesz az idei év."
-"Tudod, addig elérhet? az ember amíg el akarják érni és hagyja is. Én nem vagyok elérhet?, hogy miért azt tudod. A projektekkel viszont várni kell, ugyanis ki kell várni, amíg Aldwin hülyeségei lejárnak. A többi majom támogatja ?ket, mert azt hiszik leköthetnek vele, bár szerintem csak pazarolják a drága anyagokat és rendszerid?t. Amint sikerült kihajtanom az egészet, elindíthatok párat magam is. Tényleg, ha már itt tartunk, kerítenem kellene valakit, aki vesz egy olyan elektromágneses szellemet a Wilbeforce családtól. Engedélyt még tudok szerezni, nekem viszont nem hiszem, hogy bármit is eladnának. Kutatási szempontból viszont jól jönne egy olyan a gy?jteménybe. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan táplálkozik. Azt mondják "infovorus". Na most ha ténylegesen csak az információtartalmat fogyasztja el valamilyen formában, akkor talán arra is rá lehetne venni, hogy visszaöklendje. Ha ennek a folyamata föltérképezhet?, talán reprodukálható és akkor nézheted a nanotechnikádat, mert fölösleges lesz, szóval szerintem társulj be. Remek közös projekt volna. Viszont Faustus Ház bélit nem akarok küldeni, mert vagy fölzabáltatja magát a dologgal, vagy megszökik vele, vagy mit tudom én milyen balhét akaszt a nyakamba. Viszont te se mehetsz, mert engedélyed az csak volna, de össze vagy kötve velem, azaz te se fogsz semmit sem kapni."
-"Az Ízisz is jó hely volt valamikor, csak a vezet?jét kellene valahogy kihajítanom. Meg mondjuk találnom valakit az élére. Lexi mintha pedzegetett volna valami ilyesmit. Mindegy, most várhat a dolog. Mindenesetre nem hiszem, hoigy ti vagytok az egyetlen ház, akiknek az egyetem a kutatásról szól. A többi csapat mögött viszont nem áll több milliós t?ke. Ja és Otto kísérletét ne keverd össze a Keisinger Házzal, mint nemesi családdal. Otto épül? közösségével nem hiszem, hogy sokra fogsz menni, akkor sem ha támogat titeket. Most még nem."
~~~
-"Igen, óvatos vagyok, ami azt jelenti, hogy nem adok felületet, vagy lehet?séget. Most, hogy ide jöttem, már látható vagyok, tehát adtam, de éhen csak nem halhatok. Ha együtt vagyok óvatos akkor látszom. Azt nem tartom jó óvatosságnak, hogy csapatba megyek mert akkor kisebb az esélye annak, hogy engem választanak."
-"Úgy fogok tenni, ahogy elvárja." mondja végre az egészre Amy. Érezhet?, hogy ez nemigazán van ínyére, de az is, hogy átgondolta, hogy lehet nem most kellene elkezdeni ellenkezni, hisz most vették föl. S?t, hogy egyáltalán nem kellene ellenkezni. Az nem érz?dik, hogy azért-e, mert aki ellenkezik az fölt?nik, vagy azért mert nem mer, az viszont szinte hallható, hogy nyikorogva hajlik az akarata.
Csapat riadó!
- Vásárolni kell, vagy [i:u2a07i7k]lefoglalni[/i:u2a07i7k] azt a szellemet? Azért kérdezem, mert megvan az elképzelésem arról, hogy mi fog történni a Wilbeforce családdal. Kapnak egy adóellen?rzést. A kassza elektronikus regiszterei nem stimmelnek. De az olyan mágikus segédanyagok kereskedelmére vonatkozó online bejelentés sem, amit azonnal be kell jelenteni. Ennek kapcsán már kijár nekik a szigor. De ez még mindig nem a vége. Ekkor kerül el? a szellemük mellékhatása és annak kapcsolata a közelmúltban lév? terrorcselekménnyel. Majd az összes egyházi támogatásuk közül megnézzük azt, mi jutott el metahumán ellenes széls?ségesekhez. Hány olyan vev? járhatott a környéken aki figyel? vagy tiltó listán lehetett akár ilyen szervezetekkel való kapcsolat miatt. Azaz a terroristák erkölcsi támogatása, anyagi támogatása, fegyverrel ellátása, velük való szoros személye kapcsolat, stb. kerül el?, a szellem által elkövetett cselekménnyel összekötve. És akkor még ott van a könyv ügy, hiszen a könyv mint rituális segédanyag és a gyilkosságok közötti összefüggésre lehet ám hivatkozni. Tudod mit jelent ez kedves Severin? ? ült valamin, és ezzel védte a gyilkos szívet, úgy kellett trükkel kicsalni bel?le. De nem nehéz egy trükkel azt is rábizonyítani, hogy itt abban is b?nrészes.
- És pontosan tudod: nem kell, hogy elítéljék. Az kell, hogy mint terroristát ki lehessen vinni olyan külföldi területre ahol nincsenek emberi és állampolgári jogai. Meg szeretnéd nézni, hogy Lone Star országban hová viszik akik ebbe a helyzetben kerültek, és a céges törvény szerint cél szentesíti az eszközt alapon kezelhet?ek, ha azt hallják a nagyf?nök egy jó barátja is az ? cselekményei miatt volt kitéve radioaktív sugárzásnak? Vagy az Ares? Láttad az Ares ?rtechnológiai részlegének a koncepció börtönét? És az erre adott Lone Star-os választ? Mindkett? szökésbiztos. Igaz, az oda kiszállított rabokat nem készítik fel a biztonságos ?rben tartózkodásra.
- Ha vásárolni kell, akkor leadom az adóellen?rnek, hogy pont azt akarjon vásárolni. Mert nem hiszem, hogy egy diákot ne kötne nagyon hamar hozzánk. Olyan kellene aki máshonnan jön. Erre pedig ez a fix pont jut eszemben.
- Elvben tudnék küldeni egy remek tábori lelkészt, csak abból könnyen lehet baj is. Suzie ugyan piszok jó lelkész, de piszok kemény csaj is. Lelkész létére nem csak fegyver nélküli szolgálatot vállalt. Majd az ellenséges vonalak mögül, hadifogságból való túszmentéssel foglalkozó alakulatok afféle harctéri lelkésze volt. Onnan szedtem össze a csapatomba, amikor az ottani maximális szolgálati id?t kitöltötte, de azért még azokkal a srácokkal is szokott lógni. Meg a SWATosokkal. Azon túl, hogy felszentelt lelkész, képzett mesterlövész is, és közelharc oktatói papírja is van. Egy bevetése után egy egyházi lovagrendt?l is kapott címet. Így a katolikusok szerint is egyházi személy, csak azon belül a hit fegyveres védelmez?i közé sorolható. Természetesen mágikusan aktív. És pontosan tudod, hogy a kereszténység milyen idolokhoz köthet?, részben szenteken keresztül. Ezek között jellemz? mind Szent György, mind pedig Szent Mihály arkangyal szerepe jut eszembe. Az utóbbi ugye a katonaság, rend?rség, és a ment?k véd?szentje is a mai napig, és arkangyalként több is az átlagos szentnél. Egy ehhez köt?d? rend, és mágikus társaság tagja Suzie. Szóval félek attól, hogyha ? meglátja Wilbeforce mamát, akkor a "veszélyes eretneket találtam" helyzetre alkalmazott forgatókönyvet venné el?. Abból pedig nem lenne vásárlás. Ha pedig a rend által biztosított komoly papi öltözéket vinné, akkor meg Wilbeforce mama id? el?tt kereket találna oldani.
- Annát sem sem igazán merem küldeni. Ugyanis róla el nem tudnám képzelni, hogy vásároljon a vén banyától.
- Hogy a vén banya mennyire kötött össze minket magában azt nem tudom. De nagyon könny? ezt kideríteni. Ugyanis sok más ártatlan dolgot is lehet vásárolni. Ha nem akar kiszolgálni, akkor ugye katonával szembeni diszkriminatív dolgokat nagyon komolyan veszik. Eggyel több ügy az aktájában.
- Ottót nem ismerem annyira, hogy ?t össze tudnám keverni valamivel. De ne feledd, Miyazaki kisasszonyt mi vittük el a feleségedhez amikor ellátásra volt szüksége. Féltékeny asszony. De ha pontosan látja, hogy a munka is, a barátság is a szeme el?tt zajlik, másra nincs sem szándék, sem lehet?ség könnyen megnyugszik. És ha jól gondolom Otto jövend?belijének sorsából, akkor harcias jelenség, akinek arról is megvannak az elképzelései, hogyan lehet az ifjú hölgyb?l Keisinger-t faragni. Bár le merném fogadni, hogy mivel ? a család másik ágát képviseli, megjegyezné, hogy Otto mellé olyan leány kell aki maga is távol tartja Otto-t a bajtól, azaz inkább az ? családjához hasonlatos. A n?i logika azt mondja, akár lehet is némi igazság ebben, még akkor is, ha nem kívánok a családi belügyeitek aknamez?ire tévedni. De ugye szeretnélek megóvni az otthoni konfliktusoktól. És ha látom azt, hogy mi Azumi er?ssége, miben lehet érték a Keisinger család számára, akkor elvárható t?lem, hogy szóljak. Ahogy a gyanú kérdésr?l is. Mint ahogy az is, hogy szóljak ha félek, hogy otthon hallhatod, hogy a gyilkos növény után gyilkos ZHnak tetted ki szegény lányt, amibe a feleségedet kérdezget? firkászok szerint bele is halt valaki. Mert, ha Azumi tökéletesen is kezeli a helyzetet, megvédi a Keisinger nevet, ezzel nem tud mit kezdeni.
- Kathy ügye pedig cifrább annál, hogy most csak úgy megmondjam a frankót. Te elzavarnád a sajtót, de pont ezért félnek t?led és figyelnek duplán minden hírre, mert valami hatalmas titkot rejtenek. Van aki pedig arra gondol: nem jó, ha a haverok ezzel piszkálják Otto-t, veszélyes. És akár a sajtót beengedve pár köznapi dolgot mutatva jobb számukra érdektelenné válni, és így lekoptatni a firkász hadsereget. ? így védené Otto-t és talán benne van az is, mi mindent kellhet Otto-nak megtapasztalnia. S?t talán az is, hogy Otto más kárán tanulhat. Hiszen látja milyen az, ha valaki felel?tlenül a buli kedvéért, más haverok unszolására belemegy sok buliba. Hogy mi a jobb az a ti családi ügyetek javarészt. T?lem mint baráttól elvárod, hogy szóljak, és talán azt is lenyeled, ha valamiben nem értek egyet. De a helyzet kezelésében azért számolnék az otthoni véleményekkel.
- Travis ügyében meg... ?szintén szólva nem látom még át a helyzetet. Otto elvárta, hogy csak barátok kerüljenek a házba. Más is ez mint a nemesi házatok környéke, de nem is annyira más. A barátokat ti is vendégül látjátok, patronáljátok. De azon gondolkodtál már, hogy a házból kihez köt?dik Travis? Erikához? Kathyhez? Netán Otto valamelyik hülye haverja? Kiket vonzhat még a házba? Ismert ember? Ha igen, miket ír róla a sajtó? Tudod, nem mindig jó hirtelen felindulásból felel?tlenül cselekedni, mennyivel jobb alaposan átgondolva cselekedni ugyanezt. Mindenesetre, ha Kathy nézte ki magának, megoldódik a helyzet Kathy halála után magától is. Ha viszont Erika választottja, akkor kérdés, otthon hogyan kezelik ezt a kérdést, és mekkora baj az, ha bel?le is hirtelen mágikusan aktív lesz.
~~~~~
Gina szól Amy-nek:
- Nem hiszem, hogy elvárásról lenne szó. Azt sem, hogy csorda taktikáról. A csorda azért megy együtt, mert ha együtt vannak, akkor kisebb az esély, hogy téged választanak. Itt pedig azért vagy biztonságban mert aki rettegve nézi a ragadozót az nem veszi észre a kölyköket akire éppen vigyáz. Ezt pedig minden ragadozó ismeri, aki pedig nála gyengébb fajjal akar együtt élni, szimbiózisra törekszik az ilyenkor akkor is megtanul fenyeget?en nézni, ha amúgy ártalmatlannak álcázná magát. Persze a prédát ilyenkor sem kergeti el, csak a többi ragadozót, így az álcázása és sok más húzása ekkor is fennmarad. És mivel azt mondják idén különösen veszélyes hely Boston Anna most igyekszik felkészült lenni mindkét feladatkörb?l. És szerintem túl akarja biztosítani a környéket. Mert az igaz, hogy a friss bostoni akták amiket átnéztem csúnyák, de nekünk egyik azokban szerepl? névhez sincs közünk, pedig tudok jópár ügyr?l. Viszont, ha még a horror témás esten sem szeretsz borzongani, akkor inkább nem is mesélek róluk... Mindenesetre éppen azzal nem adsz felületet, ha megvédhetünk.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"A Gilman ügy mögött valami olyasmi van, mint Crouch End mögött. Csak Crouch Endet szépen behangolta valki egy bizonyos irányba és onnan nem lehet kimozdítani. Az is lehet, hogy az a hely már amikor megnyílt akkor is oda nyílt. Egy a lényeg, hogy ami ott néha át-átnézeget az értelmes és valami olyasmi, amihez képest Cthulhu az kb. Barbie szintje. Itt viszont ez hangolható és szerintem pont nem a háttérzaj kell neki, hanem a f? esemény. Ha valaki kibírja, próbáljon meg ott misézni. Ilyenkor kellene egy rakás híres katolikus pap és az ? legvaskalaposabb legkomolyabb híveik. Szerintem pillanatok alatt megfordulna a helyzet. HA természetesen a jó papokat választottuk és nem a pedofil buzikat. De a lényeg annyi, hogy egy dolog van, méghozzá a kapu, vagy együttállás. Az van és semmi más. Ha nem akarod ezeket az idolokat itt a környéken akkor menj oda és celebrálj valami szertartást, vagy nem tudom, hogy ti mit szoktatok. Én semmit. Ha gondolod beszéld meg Theodor atyával. Hozzatok ott össze egy világbéke gy?lést és egy nagy keresztény misét. Nézd meg, hogy mi történik majd utána. Ja és aki egy csöppet is negatív és a közelébe merészkedik az esemény után azt kérdés nélkül l?dd fejbe. Az olyasvalaki lesz aki újra azt akarja föltárcsázni amit eltekertetek. A szív az meg megint egy dolog ami a kapunak a kiszóródása. Ha nem fogjuk meg akkor szerintem el fog indulni Rehoboth felé. Ha meg azt is lezárjuk, akkor el fog indulni Londonba. Tessék, ez van mögötte. Próbáljátok ki és meg fogjátok látni."
-"Vásárolni. Azt akarom, hogy a Wilbeforce család a helyén maradjon. Velük könnyebben elbírok, mint az új Falkensteinekkel, vagy mondjuk az Orne-okkal, de ott van Billington, Hutchinson, Curwen, Waite és az összes többi család akikre már Lovecraft is felfigyelt. Na azokat nem ismerem, a Falkensteinekkel meg addig sem akarok közösködni, amíg beverem valamelyikük képét. Fert?znek. Addig jó, amíg ezer felé szét vannak szóródva. Ja és akkor még nem beszéltem a Narragansett törzsekr?l, akik most itt vannak. Ez a terület Wampanaug terület volt, aztán elkergették ?ket a Narragansett törzs tagjai. Namost t?lük érdemes befosni, mert ha hinni lehet a régi meséknek, ?k hozták ide a Wendigo-t. Az fagyhalál és a kannibalizmus idolját."
-"Ha azt akarod, hogy megfegyelmezzem ?ket, akkor ha gondolod benézhetek én magam is, de nem most, amikor az er?im 80%-át lefoglalja az a nyavalya amit Enlai segítségével kergetek, ? ugyanis legalább már hallott hasonlóról."
-"Látszik, hogy nem ismered a Wilbeforce családot... El?szöris a mamát nem fogod most ott találni, mert hazament. Nem volnék meglepve ha Crouch End felé tartana. Tudod, ebben az évben volt három fontos együttállás. Olyan jelleg?, mint mondjuk a Krisztus el?tt 7-re datált Betlehemi Csillag, ami egyébként Jupiter-Szaturnusz együttállás volt. Ha megnézed a Jupiter az a Guru, a Mentor, az istenek tanítója, míg Szaturnusz az a kötelesség a hivatás jelképe. A kett? együttállásakor pedig megszületik Jézus. Namost akkor szerinted egy hasonló esemény a háború, a balszerencse és az isteni energiák, az égi esszencia, a géniusz jelképeivel mit hozhat a világra? Mit lehet ilyenkor kezdeni ha az ember mondjuk ismer egy kaput és egy pár nevet amit át lehet rajta kiabálni? Segítek. Amikor a Plútó állt együttállásban, akkor egyik irányban a sztálinizmus a másikban meg a fasizmus kapott er?re és majdnem összed?lt a világ. Na ezért nem lesz itt Blythe mama. Ehhez különben még hozzátehetném a triszmegisztoszi megállapítást a mikrokozmosz és a makrokozmosz kapcsolatáról, de azért ennyire gondolom tisztában vagy a hermeticizmus alapjaival."
-"Ha nem kosárban akarod hazavinni a kedves lelkészt, akkor nem küldöd oda. Egyszer fenyeget?zzön, vagy tegyen olyan mozdulatot, amit egy világidegen lény ellenségesnek érez... A másik dolog meg, hogy ha most fölkavarod az indulatokat, sosem fogok tudni odaférk?zni a lányukhoz. Nem mintha az olyan kislányokra buknék, akiknek nagyapjuk lehetnék, de az a lány menthet?nek t?nik. Na most ha megmenti valaki, akkor az gyakorlatilag éket ver a Wilbeforce család modern és ?si ágai közé. Ezzel le lehetne fejteni Blythe mamát az igazi ördöngös vajákost a modern inkább Faustusba ill? ágról. Esküszöm, csak egyszer látná Sybil, hogy az amit a mama csinál az már nem "posh és men? goth-girl dolog amit anyu megtiltott", hanem az igazi k?kemény cucc. Szerintem egyb?l elválna és vinné magával Millicentet is. A baj csak az, hogy egy negyven körüli n?r?l van itt szó..."
-"Na igen.... Remélem nem okozott semmiféle problémát az én kedves Minám. Id?nként nagyon paranoid tud lenni, de biztosíthatlak róla, hogy nincs oka." mondja a professzor olyan hamiskás arckifejezéssel, amib?l valami olyasmit olvasol le, hogy mostanában már, vagy épp még...
-"Mindenesetre valahol igaza van ha azt mondta, hogyí ilyen lányt akar Otto mellé, de szerintem Azumi nem ilyen. A másik dolog meg, hogy ha azt akarja, hogy legyen valami és ne csak baj, akkor közölje velem, de ezt már említettem. A többit inkább vele tárgyalom meg."
-"Hmmm... Bele is halt volna valaki? Még nem említették a Faustus-osok. Ezek inkább sírásók meg boncmesterek. Folyton a szaftos halálhíreken rágódnak, meg a véres b?neseteken. Mindenesetre Azumival kapcsolatban van egy-két kivetnivalóm, de mivel már meguntam a veszekedést Minával és aludni is kellene néha, nem csak ezen rágódni, amikor sokkal kellemesebb dolgokkal is el tudnám magunkat foglalni, inkább ráhagytam. Viszont a ZH az ZH és nem fogok senkivel sem kivételezni semmilyen okból, vagy ha egynek segítek, akkor mindnek. Így is azzal vádolnak, hogy részrehajló vagyok. Ez különben nem igaz, viszont ha odafigyelek, hogy ne adhassanak támadási felületet és abba a nyavalyás Ottoba beleverem az utolsó apró bet?s adatot is, akkor nem tudok mást adni, mint kit?n?t. Akkor meg az a támadási felület... Na igen... Pár tengeren túli fegyenc és néhány belterjes angol leszármazottja azt hiszi, hogy nemes és próbál úgy viselkedni csak azért mert valamikor 1600-1700 környékén egy gróf beoltott pár fattyút a családjába vérfrissítésnek... Ja, és ezek, ezek akik magukat és mindenkit bekategorizálnak, megkülönböztetnek, gyakorlatilag bebörtönöznek beszélnek az emberek szabadságáról az ég felé tartott orral csak azért, mert egy nyomnyi mágia fölbukkant bennük valamikor 2011 tájékán. A nevelésbe meg ugyanúgy belesz@rnak, mint a szigetlakó rokonaik... Ezek engem ne bíráljanak!" fakad ki a professzor. Ezt a véleményét még így nem hallottad, de ezek szerint nincs túl jó véleménnyel az amerikai elitr?l.
-"Kathy ügye meg fogja kapni azt a visszhangot amit nem tudok elfojtani, viszont Otto-t nem akarom a bolondságával beszennyezni. Azt viszont nem tudom, hogy ennek pontosan mi lesz a végeredménye. Azt sem tudom, hogy Kathy megússza-e. Nem vagyok jós. Ha nem akkor majd ráérek akkor dönteni efel?l. Ha mégis akkor meg nem akarok túl nagy port fölverni. Elég volt ez a virágos dolog is."
-"Tudod, hogy minden házban van valami ami oda köt. Amit?l az a ház majd a jöv?ben a kapcsolati t?kéd és a karriered lesz. Nálatok ez pár koktél, egy kis üzleti megbeszélés, párszázezer nuyen profit és kész. Nálunk inkább barátságokról, szövetségekr?l és ilyesmir?l van szó. Ennyiben igen, nemesi, de nem hiszem, hogy ez pont annak okozna problémát, aki itt daimjó lesz nemsokára egy háznyi szamurájjal körülvéve. Vagy mondjuk nagymester lesz egy háznyi lovaggal körülvéve ha bánt a hazai hasonlat a Renraku miatt. Mellesleg pár cserediákot tudok szolgáltatni a cégedhez, ha gondolod. Amennyiben érdekel egy remek tervez?mérnököt is. ?t viszont lehet?leg ne tedd t?zvonalba, mert az els?szülött fiam, Dietrich. Varázsolni ugyan nem tud, képtelen rá, de elektromérnöknek remek. A többiekkel viszont azt csinálsz, amit akarsz."
-"Travis nem t?nik olyan rossz kapcsolatnak, legalábbis így, ahogy utána néztem. Csak azért nem folyamodok a családhoz, mert Erikával készül összekötni az életét, az pedig a Zann ág belügye. Az igaz, hogy egy ideje egyek vagyunk, de akkor is, ez inkább afféle vérszövetség még. Majd pár generáció után elt?nnek a határok, addig viszont a határon nekem is meg kell állnom. Egyébként is az ? jöv?jük. Azt mondjuk sajnálom, hogy nem egy ?si máguscsalád sarját választotta, hanem egy újabb iparoscsaládot, de a másik világot sem zárhatjuk ki, ennyiben logikus. Jöhet még alvó id?szak. A másik dolog meg az elvileges rossz híre. Szerintem egy mondvacsinált maszlag az egész, amit a mostani hírverés kelt az ember körül ha annak véletlenül pénze is van és keresi az útját. Erikával például egész jól megvannak, bár nem beszéltem még vele err?l, meg lehet nem is nekem kéne, de inkább én beszéljek vele, mint Eckehard barátom, mert ? a szívbajt fogja ráhozni szegény gyerekre. Ez az egyik indok amiért hagyták, hogy Erika velünk jöjjön. A másik dolog az, hogy a Zann ág kicsit szabadabb volt. Na jó, nem kicsit. ?k az örök m?vészek. ?ket szerintem az se zavarná, hogy ha Travisb?l mondjuk punk-sámán lesz, csak megfelel?en elvontan fejezze ki magát és legyen is mögötte mondanivaló."
~~~
-"Jó, értem. Elfogadom, maradjunk ennyiben, bár én inkább kimaradtam volna az egészb?l. Munkaszerz?dést írtam alá, nem tudok igazán nyomozni és nem is vagyok katona. Harcolni sem szeretek és nem is tudok."
-"Most elvileg nem az Agatha Christie-s estre készülünk? Azt hittem, hogy a horror az kicsit odébb lesz még."
Csapat riadó!
- Nem a koktél köt össze minket sem. Hanem az amit megcsináltunk. És az, hogy legközelebb is össze fogunk tartani. És legközelebb is megcsináljuk. A barátsághoz nem kell íziszes orgia. Hidd el nekem, hogy sok ember a részegség helyett az érdekl?dési körét, a hobbijait, a tartalmasabb szórakozást választja. És ?k pont akkor nem tudják elengedni magukat, ha a környéken [i:17i9aurp]részegedés és orgia folyik. [/i:17i9aurp]De ?k sem nuyenekr?l szólnak. Ugye érted, hogy ez miért nem az aknamez?r?l szól. De szerinted ennek az étteremnek a vezet?jével is csak egy-egy koktélon és a nuyeneken vagyunk túl? Emlékszem hogyan szereztünk neki állampolgárságot. Hogyan kellett rábeszélni a beszállítókat, hogy ? lesz a jó ügyfél, övé legyen a legjobb áru. Speciális felszerelések? Szintén. Sokmindent együtt értünk el, [i:17i9aurp]egy csapat vagyunk.[/i:17i9aurp] És tudjuk, hogy számíthatunk a másikra. Tudjuk kit lehet akármilyen magas polcra ültetni. [i:17i9aurp]Ez[/i:17i9aurp] számít. És többet ér mint akár a sörözés, akár a pálinkázás, akár más részegedés. Mert ez szilárd alap. És míg részegedni baromi ciki egy tanárral... Egy jó ötletet megcsinálni már men? dolog.
- A csapatot köszönöm, a fiadat pedig nagyon távol tartom a t?zvonaltól.
- Akkor Trevis kérdésben egyet tudunk érteni.
~~~~~
- De. Mára. De még a hajtás el?tti utolsó napok gyors bulijai, hogy az utolsó napokban érkez? gólyák is megismerjenek bizony közel vannak egymáshoz.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandgyár - Light
- Kaland ötlet hentelésre specializálódott karakternek
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?